Wed3rdJune

Ultima etapa, cea mai buna.

Ne trezim cu greu, dupa o seara foarte vesela, si numai dupa ce ne suna Dana. Mai avem doar 2 ore pana la start. Ne echipam repede, il pregatim pe Allegro, mancam ceva si numai bine ca startul se amana. E timp si de cafea. :) Ultima etapa va avea 2 curse intre balize, de cateva mile fiecare. Trebuie sa fim rapizi.

dsc06854.JPG

Vantul e prielnic si speram la o cursa buna. Asteptam startul, suntem atenti la indicatiile care ni se dau prin statie. Mihai ne imparte responsabilitatile pentru urmatoarele ore. Florin la prova la genaker…

dsc06870.JPG

…. Cristi si Cornel la cabestane, iar eu la manevre mai usoare, care nu necesita multa forta fizica.

dsc06865.JPG

Se da startul si, gratie lui Mihai care calculeaza bine manevrele, trecem foarte repede linia de start. E soare si frumos, vantul e bun, o sa fie o zi perfecta!

Nu avem cum sa ne folosim de unul dintre cabestane, dar nu-i nimic. Tragem cat de mult putem de scote cu mainile goale. Reusim sa ne mentinem la mijlocul plutonului, foarte aproape de barcile mari.

dsc06866.JPG

Baietii se misca cu foarte mare determinare. :)

Si… nu mai este chiar o supriza… la o volta ni se rupe si manivela de la celalalt cabestan. De data asta a fost randul lui Florin :). Ce va mai urma? :)

dsc06952.JPG

Nu ne-a ramas decat sa radem si sa ne mobilizam si mai mult. Pierdem mult la volte, desi tragem cat putem, timp in care celelalte barci ne depasesc. Totusi, ne tinem aproape de ele, iar pe unele reusim sa le depasim noi. Ura! Ma uit fascinata la barcile mari de curse, cu echipaje profesioniste, cum este Petra, dar si la cele mici, cum sunt Maria si – in celelalte etape – Teodora, care merg excelent cu 2 sau 3 persoane in echipaj.

dsc06861.JPG

Am reusit sa filmez si cateva imagini.


Il las pe Mihai sa scrie concluziile… :)

Ultima etapa, cea mai buna. | 2 comentarii

  1. kitty:

    felicitari pentru determinare, forta si incredere..si tot inainte:)!

  2. Mirandolina:

    Buna, Oana, buna, Cristi, buna si restul echipajului. Bravo! Va tin pumnii cu drag si va urmaresc. Succes mult.

Adauga un comentariu