Sun12thAugust

Primele 2 carturi

Au trecut primele mele 2 carturi. Avem fiecare cate 3 ore de cart, cu 6 ore pauza intre ele. Sunt fata si sunt incepatoare in ale yachtingului asa ca mi-au fost rezervate cele mai comode perioade de cart: de la 21 la 24 si de la 6 la 9.

Somnul incearca sa-ti pacaleasca vigilenta insa nu m-am dat batuta. Trebuie sa recunosc insa ca am beneficiat si de ajutor din exterior. In ambele carturi am fost inconjurata / si incurajata :) de delfini. Multi delfini. Fleoscaind veseli in preajma yachtului. A fost incredibil.

Mai avem 20 mile pana in Bosfor, deja se vede pamantul (si avem semnal GSM). Am scapat (sper) de raul de mare, nu prea au fost valuri, e o hula usoara. Stam in umbra velelor, marea e linistita asa ca am cuplat pilotul automat. Maine dimineata revenim si cu poze.

Primele 2 carturi | 4 comentarii

 1. marius:

  sunteti foarte tari tineti-o tot asa
  cum este bosforul?
  va opriti la atakoy marina?

 2. GeoBateSaua:

  Multa Multa Multa BAFTA!!!
  Salut Oana! Cand eram mic citeam carti despre expeditiile KonTIKI, Hai Hui … etc.. dar nu visam sa ajung sa citesc “in direct” memoriile unor romani dusi de val. Sa dea Dumnezeu sa va invartiti ca ata pe mosor in jurul lumii!
  Voi sta conectat pentru a vedea cum va merge, si … asa cum m-am bucurat pentru realizarea lui Alex Gavan, sper sa ma bucur si pentru realizarea ta (voastra).

 3. oana "kitty":

  helou oana/cristi

  sa ne tineti si pe noi conectati la valurile marii….desi numai voi o puteti face cu adevarat..

  Bravo…panzele tot mai sus!

  multa bafta

  Oana

 4. lena:

  felicitari, sunteti foarte curajosi……parerea mea.
  mihai, cred ca tatal tau este foarte mandru de ceea ce faci, tine-o tot asa
  de aici , de la birou, marea pare domoala
  aveti grija de voi si … vant la pupa!!!

Adauga un comentariu