Sat18thAugust

Ne masoara pentru regatta. Ne-au venit intariri.

allegro la mal

Incercam de ieri sa ne inscriem. Grecii, oameni relaxati. Nu se grabesc. Don’t worry, ne spun tot timpul. In schimb, ne-au masurat barcuta si velele. Oricat au incercat sa traga de ruleta aia a lor, Allegro tot cea mai mica barca din competitie ramane.

gennaker sail

Ne-am uitat in jur pe la unii si altii, barcile sunt foarte bine echipate. Si ei se uita cu interes la a noastra, cred ca le e deja frica de barcuta noastra cu tunning extrem – 2 colaci de salvare care au cam 30 de ani. Ii vedeti in poza la pupa barcii.

Echipajele celorlalti sunt formate in general din 5, 6, chiar 7 membri. Noi suntem 3, dar mai avem o arma secreta – Dana (Gradinaru) (deja aud uralele prietenilor :)). A ajuns azi de dimineata la noi. De un mus in plus este intotdeauna nevoie, chiar daca musul asta e mult mai in largul sau in lupta cu-naltimile. Sa speram ca nu va avea rau de mare pentru ca intra deja in competitie si nu a avut timp de acomodare. Va ramane cu noi pe tot parcursul regattei, asa ca va mai povestim ce face.

gennaker mytilene

Mihai incearca iarasi sa inveleasca baia cu fibra de sticla sa putem face dus. Pana acum am facut numai pe punte, dar acum portul este chiar in centrul orasului, unde e locul de promenada si e destul de funny.

viata de mus

Cristi, chiar daca este terminat de oboseala dupa ce a urcat pe catarg pe un vant napraznic sa puna reflectorul radar, ca pe urma sa se scufunde dupa ancora si 2 zile in care a dormit 4 ore, s-a abitionat sa termine instalatia electrica si sa conecteze gps-ul la hartile din laptop. Nu i-a iesit :)

Ne masoara pentru regatta. Ne-au venit intariri. | 5 comentarii

 1. Marian Igescu:

  Va doresc sincer mult succes atat in ce va propuneti acum cat si in ce priveste planurile voastre ptr viitor.

 2. darius c-tin:

  succes si …. vant din pupa !!!!!

 3. marius:

  bafta la regatta !chiar daca sunteti cei mai mici speram sa iesiti din nou pe locul intai (1)

 4. simionescu:

  Colacii de salvare au 11 ani. Am facut matrita si am turnat doi pentru mine si doi pentru Sandu. Nu au fost ingrijiti de Mihai, de aceea arata de 30 de ani. Revers : eu, oricat m-as ingriji, tot de 71 de ani arat.

 5. Sorin Drugan:

  Bravo echipaj! Vant bun spre casa.

Adauga un comentariu