Mon20thAugust

Jurnalul lui Mihai

Luni, 20 august.
Prima de relaxare din concediu inceput acum 3 saptamani. Suntem in Oinousses, ieri am incheiat prima etapa din Aegean Regatta pe 16 din 55 de barci la ORC Club si am constatat ca ne-au despartit 3 minute de locul 10 si 2 minute de locul 11. Adica cu Eol putin mai nervos si un start mai bun putem urca in clasament. Si daca Alex cu noi :) Aleeeeex!!!


Nu ma pot abtine sa nu ma intorc cu o saptamana inapoi cand marti dimineata, 14 august, plecam din Bucuresti spre Eforie. Motorul barcii mi-a dat de lucru doua saptamani, zilnic, incepand cu 31 iulie. Cu doua zile inainte de plecarea planuita cu Dana si Alexandru spre Bulgaria si Turcia, a inceput sa nu mai cupleze inversorul, sa nu mai incarce alternatorul iar dupa ce acestea s-au rezolvat, a inceput sa nu mai functioneze racirea. Dupa o prima desfundare a conductelor de apa si a esapamentului, am plecat spre Balcik, insa de la Kaliacra ne-am intors cu vele, pe o fasaiala amarata.

Pe scurt, concediul cu familia a fost ratat, singurul castigator fiind Alexandru, care a fost fericit pe plajele din Mangalia si Eforie Nord.


A urmat inca o saptamana de lucru la motor, aproape o reparatie capitala, decolmatare etc.
Pentru cei ce cocheteaza cu ideea de a-si cumpara barci second-hand, mai ganditi-va. Poate ideea cu inchiriatul din Grecia/Croatia e o alternativa mai comoda.

Din fericire, cu exceptia motorului care inca ne emotii, ieri la intrarea in Oinousses nu se amorsa pompa de apa, barca functioneaza impecabil. Nicio lacrima de apa in santina. Azi mi-am inceput concediul. Si de dupa-amiaza, la etapa urmatoare de coastal race, vanatoarea de barci grecesti. :)

P.S. Echipajul este impecabil. Si in croaziera de apropiere si in regatta si a fost suportul moral la problemele aparute la motor in Marea Neagra. Eu am devenit alergic la orice stranut al motorului. Si isteric! Suldami si injuraturi grele…

Jurnalul lui Mihai | 3 comentarii

 1. cristi:

  :) imi pare rau de plecarea intarziata. A devenit si asta deja o traditie pe Allegro.
  http://allegro.dordeduca.ro/inca-in-portul-tomis/
  Cred ca anul asta ai batut toate recordurile :(

 2. ionut:

  Mult succes in continuare ! Baga niste Nurofen in motorina sa nu mai tuseasca motorul.P.S. Alex a avut treaba cu Benga sa castigam Callatisul

 3. oana:

  stim! ne bucuram foarte, foarte mult! bravo, baieti!

Adauga un comentariu