Fri28thMay

International Black Sea Regatta. Jurnal competitional de mus.

Debutul competitional al sezonului 2010 m-a imbratisat/tolerat si pe mine la bordul lui Allegro, in calitate de mus, ‘juniorul’ echipajului, responsabilul cu muncile de nivel minim de dibacie – si de scris pe blog ;)Florin, harnic pe punte si catarg

Cateva ultime pregatiri in Mangalia, reasezat lucruri prin barca, aprovizionari, bibileli, care au reusit cumva sa se intinda (cam ca de-obicei) pana-n noapte.

ultimele pregatiri in Marina Mangalia

Debutul sezonului de sailing a inceput anticlimatic, cu o croaziera ‘la motor’, probabil Eol isi luase zi libera.

Cativa delfini ne-au intampinat in Bulgaria, dupa care am avut timp sa admiram tarmul vecin si prieten si plantatiile de eoliene proaspat(?) aparute.
wind turbins bulgaria

Am ajuns in Balchick, am dat binete la politia de frontiera – daca va grabiti, tineti minte ca formalitatile de trecerea granitei sunt nitel mai superficiale cand intrati cu masina – dupa care am acostat, alaturandu-ne gramezii (ordonate) de yacht-uri participante la Black Sea International Regatta 2010.

balchik marina

Balchik-ul, tot asa, cum il stiti, chelnerii bulgari au cunostinte relevante de limba romana – desi am gasit cateva greseli gramaticale intr-un meniu in limba romana :)

Acum asteptam restul echipajului – Cristi si Cornel. Maine, dupa prima etapa eu si Florin ne vom zori inapoi spre patrie, sa le fim alaturi lui Doru si Oana (a nu se confunda cu Oana), care s-au hotarat sa-si incheie (in mod fericit) concubinajul.

Florin si Oana au zis ca-n dimineata de dupa (o seara plina) urmeaza sa se zoreasca spre litoral sa-si reia participarea la regatta.
S-o vedem si pe-asta :)

———————–
PS. Tocmai mi-am platit berea. Sunt in masura sa va comunic paritatea leva noua – leu nou, editia de crasma = add 20%

International Black Sea Regatta. Jurnal competitional de mus. | 1 comentariu

  1. oana:

    Daca ajunge Allegro la Mangalia pana duminica… pe vantul care se anunta. :)

Adauga un comentariu