Fri10thAugust

Inca in portul Tomis

instalatia electrica

Expeditia a inceput cu o amanare. :) Miercuri, in ziua programata pentru plecare, a fost vantul prea puternic si oricum aveam multe lucruri de terminat, asa ca am amanat plecarea pentru a doua zi. Ieri ne-am trezit de dimineata plini de entuziasm, am terminat instalatia electrica si de apa, am facut cumparaturi-fulger si, in ultimul moment, ne-am facut asigurarile medicale am auzit ca alunga ghinionul :)

provizii
Dupa toate astea, am facut o iesire de proba cand am constatat ca motorul nu prea mai merge cum mergea cu o zi inainte… Ne-am amanat plecarea pentru vineri la 4 a.m… Pe la 2 noaptea, mecanicul a reusit sa repare motorul (exista un mecanic care repara motoarele barcilor la orice ora!), asa ca dimineata ne-am alimentat rezervorul cu apa, gata de plecare. Se pare ca niste furtunuri cu personalitate nu au vrut sa stea la locul lor si toata apa a ajuns in barca.

Acum, cu ultimele puteri si nervi am reusit sa scoatem apa din barca si sa refacem instalatia – speram sa plecam la noapte. Dar cine stie… inca nu a pus in functiune aragazul, iar butelia are pe ea un warning ciudat – don`t use at home :)

mihai si cristi
sleepy oana

Inca in portul Tomis | 2 comentarii

  1. ildiko szilagyi:

    Nu prea stiu ce isi uresc marinarii inaintea unui dum lung, dar oricum noi va dorim drum bun si multa bafta! Va asteptam inapoi la Bucuresti cu un gulaş pe cinste :-)) Ildi&Rudi.

  2. catalinpetru:

    audienta v-a mai crescut cu un cititor, via dragos novac
    ce sa va zic
    vant bun din pupa

Adauga un comentariu