Inca in portul Tomis

instalatia electrica

Expeditia a inceput cu o amanare. :) Miercuri, in ziua programata pentru plecare, a fost vantul prea puternic si oricum aveam multe lucruri de terminat, asa ca am amanat plecarea pentru a doua zi. Ieri ne-am trezit de dimineata plini de entuziasm, am terminat instalatia electrica si de apa, am facut cumparaturi-fulger si, in ultimul moment, ne-am facut asigurarile medicale am auzit ca alunga ghinionul :)

provizii
Dupa toate astea, am facut o iesire de proba cand am constatat ca motorul nu prea mai merge cum mergea cu o zi inainte… Ne-am amanat plecarea pentru vineri la 4 a.m… Pe la 2 noaptea, mecanicul a reusit sa repare motorul (exista un mecanic care repara motoarele barcilor la orice ora!), asa ca dimineata ne-am alimentat rezervorul cu apa, gata de plecare. Se pare ca niste furtunuri cu personalitate nu au vrut sa stea la locul lor si toata apa a ajuns in barca.

Acum, cu ultimele puteri si nervi am reusit sa scoatem apa din barca si sa refacem instalatia – speram sa plecam la noapte. Dar cine stie… inca nu a pus in functiune aragazul, iar butelia are pe ea un warning ciudat – don`t use at home :)

mihai si cristi
sleepy oana

Published by

oana

catva cuvinte despre oana apar aici si numia aici ce deagreusdalskdj asldk jasd asd

2 thoughts on “Inca in portul Tomis”

  1. Nu prea stiu ce isi uresc marinarii inaintea unui dum lung, dar oricum noi va dorim drum bun si multa bafta! Va asteptam inapoi la Bucuresti cu un gulaş pe cinste :-)) Ildi&Rudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *