Sun19thAugust

Inainte de start

Grecii nu au fost atat de draguti cum te-ai fi asteptat de la niste organizatori, ne-au facut o gramada de probleme legate de inscriere, unii din nestiinta/incompetenta, altii din rea vointa. Desi noi tinem legatura cu ei inca din iulie si ne-au asigurat de fiecare data ca totul e ok. Noroc ca printre ceilalti concurenti mai sunt greci care au studiat in Romania si acestia ne-au ajutat f mult. In final, suntem aproape inscrisi. Am primit numar de concurs asa ca speram sa luam maine startul. Astazi a fost intalnirea skipperilor unde 90% s-a discutat in greaca, desi suntem cateva echipe din alte tari. Cu alte cuvinte, organizarea nu e tocmai punctul lor forte.

Portul arata foarte misto, plin de barci de toate marimile si categoriile. Insa, pentru ca locul e mic, stam cate 5 barci legate una de cealalta si se circula numai sarind dintr-o barca in alta. Totusi, nu prea exista socializare, oamenii nu prea raspund la salut. Intamplarea face ca noi sa fim prima barca de langa cheu, asa ca de la 6 dimineata pana la 2 noaptea se tropaie pe punte non-stop.

Cam asta e. La ora asta suntem cam terminati de oboseala insa de maine vrem sa ne distram si sa il lasam pe Allegro sa zburde asa cum ii place.
Startul va fi la ora 10.00.

Etapele competiţiei Aegean Regatta:

Luni, 20 august, 2007
Etapa 1: Mytilene – Molivos & Petra
Start: din Mytilene, la ora 10:00 am
Traseu: Mytilene – Molivos
Distanta: aprox. 31 mile
  Marti 21 august 2007
Etapa 2: Inshore Race
Start: Apele Molivos & Petra, la ora 9.30
Traseu: Small Inshore
Distanta: aprox. 12 mile
 

Inainte de start | 1 comentariu

  1. Marius:

    Va tin pumnii! La ora asta cred ca sunteti in cursa deja…doar daca nu cumva grecii se grabesc din nou in stilul lor :) Oricum, eu zic sa nu-i lasati sa respire, dezlegati-l pe Allegro si luati-le piuitul. Va astept cu vesti! Vant din pupa!

Adauga un comentariu