Thu23rdAugust

In Limnos. Allegro urca in clasament :)

aegeean regatta

Cu toate ca aseara ne-au cam stricat buna dispozitie cei care au pornit motorul, spre dimineata am avut o surpriza placuta. Chiar in gura portului, unde era linia de sosire, au inceput sa se ingramadeasca in jur de 14 barci, semn ca oamenii au fost corecti si nu am fost sigurii pe mare asteptand sa vina vantul. Si ca nu am fost ultimii :) In etapa asta, am ajuns pe locul 7 la clasa noastra si pe locul 12 in clasamentul general. Cei care au pus motorul azi noapte au declarat ca au facut asta si au fost descalificati. Bravo lor :)
allegro crew

Noaptea a fost foarte frumoasa, chiar si fara vant. Vin am avut suficient, de aici si chef de povesti. :) Mihai si cu mine am am atipit cu randul, fiecare in cartul lui, sprijiniti in carma care oricum nu facea doi bani fara vant.

aegean regatta - allegro yacht

Spre dimineta vantul a inceput sa creasca treptat, ca in final, aproape de linia de sosire, Allegro a devenit de nestapanit. Vantul a ajuns sa fie prea puternic pentru velele pe care le-am avut ridicate. Din fericire, n-am mai avut mult de mers si am reusit sa incheiem etapa fara manevre suplimentare care ne-ar fi intarziat foarte mult.

Acum suntem in Mirina – Limnos , o sa ne plimbam putin pe insula, iar seara o sa fie un spectacol pentru participantii la regata.

Maine plecam in etapa a 4-a si ultima, spre Skopelos.

cristi - raportand de la fata locului cristi la aparat tragand sforile - pentru un loc fruntaas

Cristi – diferite ipostaze lucrative – ‘rutina’ vietii de pe yacht.

cristi de dimineata oana dana si mihai

Allegro crew – observati tenul ‘odihnit’, mangaiat de primele raze ale diminetii, in a 3-a zi de competitie. Aparent, cineva si-a neglijat somnu’ de frumusete :)

dana la prova regatta echilibru pe valuri port mirina - limnos molivos - lesbos

In Limnos. Allegro urca in clasament :) | 3 comentarii

 1. PA.ul:

  E atat de cool sa vad ca VOI faceti cu bucurie lucruri care , pe noi , muritorii de rand , ne ingrozesc !!!
  BRAVO !!!
  …si Allegro…!!!

  Paul PROTOPOPESCU
  kinematikon@gmail.com

 2. Serban:

  Super interesant! Am citit cu sufletul la gura. Nu credeam capabili pe unii dintre voi sa-si “toceasca” altimetrele la nivelul marii! Ar fi si mai tare daca s-ar inota acasta distanta (mai ales ca nu aveati vant). Un BRAVO din toata inima! Va doresc sa ne mai bucurati cu povesti si poze asa frumoase pe viitor.

 3. maria:

  buna

  imi pare bine ca sinteti sanatosi si pe meleaguri atat de frumoase tineti in continuare stacheta sus —va dau si o veste mai putin buna dar cred ca v-ati invatat deja cu jocurile de culise din tara — la regata mediului trebuia sa fiti peprimul loc insa , trebuiau trase sforile pentru Indigo ,. la borbul caruia mergea si nepoata lui Timofei– desi este trecut la racer si a plecat in cursa la categ . racer a trebuit bagat la c2 pentru a lua premiul 1 — am asistat la o discutie intre potentatii zilei care nu si au dat seama cine sint .

  sambata plec la eforie tot la regata lui timofei unde ca sa participi trebuie sa platesti si sa te trateze ca pe ruda saraca de la tara , insa deja nu mi mai fac complexe — particip ca sa le fac fierea marita la cei cu bani si barci bengoase dar cu timpi si rating de KKKK

  tot ce va doriti si vant de traver larg

  Ciobanu M /Maria

Adauga un comentariu