Wed22ndAugust

In bataia vantului

Mergem de aproape 11 ore si am facut numai jumatate din drum. Acum mergem cu 2 mile pe ora… Mai mult decat atat, se pare ca visul nostru de a participa la o regata in care sa nu se porneasca motorul, s-a cam spulberat. Cateva barci de langa noi s-au indepartat brusc fara nicio explicatie plauzibila (dupa legile fizicii).

Noi plutim incet, incet, in bataia (sub-anemica) a vantului. Avem toate sansele sa nu ajungem in Limnos in timp daca nu se inteteste vantul.

In bataia vantului | 5 comentarii

 1. alex:

  Hmm, imi pare rau sa aud asta. Si e trist ca chestiile astea se intampla si intr-un sport asa de nobil/elitist ca yachting-ul, cand nu e cazul unei industrii gen fotbal, si participantii par implicati doar din dragoste pentru sport.

  Oricum, va puteam pune in garda, stiu din Constanta natala, studentii greci de la medicina, iau examenele aproape exclusiv cu spaga, sunt cel putin la fel de balcanici ca si noi.

  Oricum e frumos ca voi va continuati calea ortodoxa, din respect pentru voi, in ciuda concurentei neloiale.

 2. Ionut:

  si ziceam ca numai noi, romanii, facem d’astea… :(
  hai ca poate vine vantul ala bun care pe voi sa va impinga inainte iar pe cei rai inapoi….
  fuuuuuuuuu (suflam ca sa va ajut)

 3. adrian dinu:

  O sa urmaresc cu interes parcursul vostru… (Misu stie de ce…) Si poate la anul, daca mai ramane un loc pe barca,poate ca am sa ma alatur… Au trecut multi ani de cand nu m’am mai suit pe Allegro. Adi.

 4. PA.ul:

  … si cum visam eu ca un copil viteaz la aventurile ce s-ar fi petrecut de as fi mers cu voi , iata ca ma trezesc aruncat peste bord , si in locul meu statea la carma , cine credeti? : ADI .
  Misule , sa ai grija la anu’ ca trebuie sa maresti cambuza daca il iei pe Adi cu tine ! Sti ca el , dragutu’ , e mai pofticios .

  Asteptam vesti bune si poze faine !!!
  Sa aveti vant bun si cer senin !!!

  Paul PROTOPOPESCU,
  kinematikon@gmail.com

 5. Oana:

  Din fericire, grecii au fost in cele din urma corecti, asa cum trebuie sa fii in orice sport. Au declarat ca au pornit motorul si au fost descalificati in etapa respectiva.

Adauga un comentariu