Tue30thJune

Iata dovada!!!

Iata dovada ca se poate. Nu e neaparat sa ai barca de zeci de mii de euro ca sa fii “smecher”. Scuzati limbajul. Dar din pacate si in yachting au patruns oameni care nu inteleg fenomenul decat de la un anumit nivel in jos. Si nu o sa zic mai mult. Se stiu ei :)
dsc07699.JPG

Asadar o noua poveste frumoasa pentru Allegro.

Locul 3 la Regata Regina Ana .

O noua rasturnare de situatie asa cum v-am obisnuit deja. Dupa cum ati vazut in prima zi am iesit pe ultimul loc. Adica pe 7. Am mers atat de prost incat nici formula de calcul a handicapului nu a reusit sa ne pozitioneze mai bine in clasament. :)

dsc07701.JPG

Si totusi mai aveam la dispozitie o zi si 2 curse. Startul din prima cursa a fost unul chinuitor. Vantul foarte slab nu ne dadea prea multe sanse. Allegro are 4,7t si se urneste greu.
dsc07622.JPG

Am baltit cateva zeci de minute. Ne batea gandul sa facem o baie. Barcile usoare o luasera deja inainte. Si totusi vantul s-a razgandit. A inceput sa vina si pe la noi. Nu ne-a ramas decat sa profitam de ocazie si sa incepem cursa de recuperare. Parca nu se potrivea ultimul loc de ieri cu performantele lui Allegro din ultimii ani in Grecia.
Si iata! Am iesit pe locul trei in prima cursa din ziua a doua.

dsc07702.JPG

Si asta nu a fost tot. A urmat si ultima cursa din regatta. Vantul era deja hotarat. Batea cu putere. Allegro statea bandat (inclinat) asa cum ne place noua. Adica la 30 de grade.

dsc07667.JPG

Tot echipajul a fost concentrat la maxim. Fiecare si-a facut treaba excelent. Si Allegro ne-a rasplatit. A mers cat a putut el de bine. Si asta o dovedeste clasamentul.

Am castigat ultima etapa!

clas2.jpg

Satisfactia e cu atat mai mare cu cat toate celelalte barci din concurs sunt barci de fabrica. Asadar, iata dovada! O barca “traforata” intr-o curte din Cluj a intrecut cu foarte mare respect alte barci construite de firme renumite.

Dragii nostri, daca sunteti pasionati cu adevarat de yachting, totul e posibil.
Povestea merge mai departe:

dsc07687.JPG

PS: Marius nu apare in poza de final pentru ca a fost nevoit sa ajunga acasa foarte repede. Ii multumim foarte mult pentru ajutor!

dsc07670.JPG
dsc07708.JPG

Adauga un comentariu