Wed22ndAugust

Etapa a doua

Dupa somnul de frumusete de ieri seara de la restaurant, noaptea a trecut mult mai usor si mai repede. Astfel ca m-am trezit direct in barca tragand de parame. Incepuse a doua zi de regata. Sau parca nu. Se fatzaiau stimabilii de la organizare cu baloanele si cu balizele de nu mai intelegeam nimic.

ziua #2 - aegean sea regatta

Pana la urma, dupa vreo ora intarziere, am luat startul. A doua etapa a fost in golful Molivos, iar traseul era unui triunghi format din trei balize – pe o distanta 4 mile. Asa ca azi ne-am de cateva ori in cerc, in jusrul unui triunghi :)

Ritmul a fost foarte alert. Spre deosebire de ieri, timpul s-a scurs mult mai repede. Dupa 2 ore, eram inapoi in port si incercam sa imi continui somnul.

cristi - aegean regatta

In seara asta am intrat in sfarsit in posesia rezultatelor si am aflat situatia lui Allegro dupa primele doua zile de competitie – suntem pe locul 21 din 31 de barci la clasa ORC (am avansat un loc de ieri – eram pe 22).

Am avut parte de 2 zile foarte frumoase de regata in care ne-am simtit foarte bine si ne-a facut mare placere sa ne intrecem cu celelalte barci. S-a mers corect, nu ca in Romania unde la fiecare regata se porneste motorul si in urma “calculelor” castiga cine trebuie. Totusi, cred ca au umblat grecii la densitatea apei si la continutul de sare ca barcile lor aluneca foarte bine :)

aegean regatta 2007

Ne asteapta 2 etape lungi, una pana in Limnos si cealalta din Limnos in Skopelos.

aegean regatta 2007

Multumesc pentru informatiile despre Poli. Campionatul e lung :)

Etapa a doua | 2 comentarii

  1. Ionut:

    succes in continuare. si sa mai avansati!

    si mai asteptam poze, chiar daca astea sunt super.. da’ stiti cum e, la bine vrei mai mult

    lung, da’ greu :) (te tin in continuare la curent)

  2. Marius:

    Domnu’, v-ati lasat barba ca un adevarat lup-de-mare sau batea umbra-n poza mai dintr-o parte? :) ce-i drept, pozele sunt foarte faine! Daca aveti dovezi c-au masluit grecii sarea din apa pt. barcile lor, io zic sa dati cu zahar … :) Si-acuma daca tot incepeti sa urcati (in clasament), lasati-o pe Oana, c-are experienta mai multa la escalada! Succes!

Adauga un comentariu