Fri31stAugust

Despre fetele din echipaj

Echipajul a fost foarte unit, a avut un moral de invidiat, fara probleme de rau de mare, in conditiile in care ambele fete erau la prima experienta de acest gen si mai erau si fete … (kidding, nu-s misogin ci doar imi pregateam propozitia urmatoare :) ). Dar nu orice fete. Alpiniste cu varfuri de peste 5000m la activ, obisnuite sa suporte lovituri si julituri fara sa se planga – vezi postul prova la volte – si alte chinuri pentru care croaziera cu Allegro a fost o “dulce relaxare”.

Din momentul in care Cristi si cu mine le-am spus ca Allegro nu se poate rasturna, ele ne-au crezut si nu le-a fost frica deloc de valuri mari sau inclinari spectaculoase. Iar ele nu prea stiu sa inoate :) Totusi, nu am inteles zelul lor de a face ordine si curatenie, insa recunosc ca nu am incercat sa le temperez :)

Despartirea de ele a fost ca-n filme, cu multimea care se inghesuia pe ferryboat, sub stropii de apa pe care mare furioasa ii arunca peste dig, un cer plumburiu, apoi vaporul care a disparut dupa stancile care marginesc golful si, in final, cei 2 ramasi singur pe cheul pustiu. :)

Asa ca, Oana, Dana, sunteti binevenite oricand pe barca. Sunt multe locuri de colindat.

Adauga un comentariu