Fri3rdAugust

Crew / Allegroechipajul

Allegroechipajul:

Mihai Patrascu

Mihai Pătraşcu – skipper
Director de imagine. Deşi nu o sa uite niciodată anii petrecuti pe munte, este pregătit pentru o viaţă pe mare. Clujan, cu o răbdare de invidiat, nu o lasă pe Oana să arunce nimic din ce pare nefolositor pe barca: „poate ne mai trebuie…”

cristi

Cristian Ilea – secund
(Tot) Director de imagine. Timişorean. Pasionat de mare şi de munte deopotrivă, Cristi încearcă pe Allegro senzaţiile vechilor navigatori timişoreni. :) În echipă cu Mihai de 6 ani, a dezvoltat cu acesta o relaţie cu totul specială bazată pe axioma „skipperul are întotdeauna dreptate”. Asta pana ajunge pe uscat … 

Oana Ganea
Oana Ganea – mus
Sociolog. Merge pe munte de mică, dar marea a văzut-o de-abia la 16 ani. In 2007 a urcat prima dată pe un velier şi a participat pentru prima data la o regattă. Şi nu i-a fost de-ajuns. Vânătăile trebuie întreţinute.

Dana gradinaru
Dana Gradinaru – mus
Director Montrek Sport. Alpinistă cu vârfuri la activ de peste 6000m, face echipa pe munte cu Oana şi Florin de mai bine de 15 ani. Când a urcat pe prima dată pe Allegro, nici nu ştia să înoate. Dar a învăţat între timp. :)

Cornel Maghiar
Cornel Maghiaru – mus
Inginer. Clujan şi el, este de un an membru de baza al echipajului.

A fost racolat de Mihai la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, acum doi ani. A fost nevoit să-i invete metehnele lui Allegro într-un timp foarte scurt cu pretul unor farfurii cu supa.

Florin Mija
Florin Mija – mus
Înc-un inginer. . Ştie mai toţi munţii din România. Şi ei pe el. A luat locul 2 şi 3 la Carpathian Adventure cu Echipa Ozon. A fost nevoit şi el, împreună cu Cornel, să prindă din zbor cum e cu velele. Şi a făcut-o foarte bine, locul 3 la Regatta Mării Egee nu e de aruncat.

Am aflat după un an ca a avut rău de mare. Alpinistul place chinuie :)

Crew / Allegroechipajul | 6 comentarii

 1. lia:

  hei, la multi ani!
  slaninutza e in siguranta:) o dovedim cand va intoarceti!

 2. marcel lica:

  astept sa vad film, poze…..inele?….

 3. Steve:

  Oana, ti-am vazut mutra in “Cotidianul”.Zi-mi si mie te rog cum pot sa te contactez.Te-am sunat la numarul pe care mi l-ai dat prin primavara lu’ 2007 si cica numarul nu mai e folosit.

 4. adrian:

  Am avut o deosebita placere sa gasesc aceste date despre voi pe net. Nu v-am observat deloc la regattele organizate in Romania, ma intreb de ce. Observand ca si voi aveti aceeasi pasiune ca si mine as vrea sa comunicam si sa ne implicam in a promova ideea de yachting. Astazi se organizeaza la Constanta masurarea barcilor ca sa fie ratificate conform IRC, voi aveti coeficient IRC ? Presupun ca da, din moment ce ati participat in Egee. Sa auzim numai de bine si “vant de unde trebuie” :)

 5. cristi:

  @ adrian:

  Salut! Multumim mult pentru mesaj. Ne poti contacta pe contact@yacht-allegro.eu sau mai rapid pe allegro_mihai@yahoo.com si cristilealin@yahoo.com

 6. george (ithaca):

  salut Mihai
  frumoasa treaba faci aici.
  prgateste un echipaj pentru trecerea Atlanticului.

Adauga un comentariu