Wed15thAugust

BuyukAda

Atakoy Marina
Suntem in BüyükAda, una dintre insulele din arhipelagul Prinkipo. Ne-am invartit mult prin Istanbul, dar nu in scopuri turistice – am cumparat lucruri pentru Allegro, mici upgrade-uri necesare, pe care le asteptam de mult – un lant nou pentru ancora, un balon de acostare si alte maruntisuri. Mihai incearca sa repare dusul, lucru ce ar putea sa ajute mult la moralul echipei – desi chiar si asa suntem numai zambete :)

Din fericire, toate racordurile facute de prietenul nostru Marius Stanciu (dupa dezastrul de dinaintea plecarii) functioneaza. İl pomenim la fiecare jet de apa care, in mod normal nu te-ai astepta, dar tasneste chiar pe unde trebuie.

back to bachus

Aseara am stat in ancora unde am dialogat nitel cu Bachus, dupa obiceiurile marinaresti, insa ne propunem sa interactionam si cu Eol, asa speram cel putin. Pana acum nu prea am avut noroc de vant.

Oana si-a luat in serios rolul de mus, asa ca pe barcuta e curat si mancare buna. S-a dus dieta sanatoasa pe care vroiam sa o tinem, cu biscuiti si vitamina C… azi e ziua ei de nume si i-am facut si noi un tort mare si rosu.

Peste cateva ore plecam spre Lesbos fara sa ne mai oprim.

salvation la cumparaturi boats

BuyukAda | 4 comentarii

 1. marius:

  la multi ani oana maria.ma bucur ca sunteti bine.
  mai aveti timp sa ajungeti la regata?
  a pus mihai fibra in barca la dus?
  in ce zi se da startul la regata?
  cum va ajunge rezerva de apa?

 2. catalinpetru:

  ce vin se vede acolo pe masa?

 3. alina:

  sa stiti ca sunt alaturi de voi… si chiar imi este dor de mare, va invidiez putin, asa ca sa va ganditi si la mine macar din cand in cand… mai putin in carturile de noapte care nu mi-au placut niciodata.
  daca esti interesat Mihai sa public un articol despre calatoria voastra scrie-mi pe adresa de mail si trimite-mi poze. poate va ajuta cu gasirea finantarii de la anu’…

 4. cristi:

  catalinpetru -> Vinul e o Pietroasa, dar mai aveam si palinca (in penumbra :)

Adauga un comentariu