Thu16thAugust

Balaceala in siaj

balaceala la remorca - oanaToata noaptea am avut vant de pupa (asa cum ne-ati urat – multumim), dar s-a domolit odata cu rasaritul. Daca vrem sa ajungem in timp la regatta (si vrem) va trebui totusi sa pornim motorul.

Suntem in dreptul insulei Marmara. Facem baie – de fapt plutim – ne-am lasat remorcati in siajul(urma) lui Allegro. E o senzatie fabuloasa, it tickles all over :) Probabil asa simt si delfinii, de-aia par asa de ghidusi – binedispusi in orice circumstanta :)

O sa updatam cu poze insemnarile ultimelor zile de-abia poimaine dimineata.

mihai la remorca  splash

Balaceala in siaj | 6 comentarii

 1. Marius:

  Dragilor, cu intarziere va salut si io … si cu scuze. Am pierdut avionu’n Viena :) si mi-au trebuit niste zile sa inteleg unde a disparut madeira si ce-a vrut de la viata mea… Ma bucur sa va stiu bine, plutind ca delfinii. :) Mie-mi pareti in forma, pe bune, si inutil sa va mai spun ca sunt alaturi de voi. De-acum ne vom si auzi mai des. :) Hai, dati-i bataie ca va asteapta aia la regata sa le luati premiul!

 2. Raluca:

  Ahoi!

  Cristi, lumea asta e taaare mica. Dupa ce mi-ai trimis tu linkul la websiteul vostru, mi l-a trimis si Ana (prietena cu…Oana:)

  Bafta mare si vint potrivit :)

 3. laurex:

  Wow, ce tare trebuie sa fie sa te lasi trasi de yacht in mijlocul marii. Trebuie sa puneti si poze cu asta!

  PS. banuiesc ca in ocean ar fi cam periculos sa faci treaba asta :))

 4. Nico:

  De-abia am primit link-ul la pagina voastra de net si…sunt foarte impresionata. Arata super bine. Multa bafta va doresc si eu si sunt in coninuare trista ca nu sunt cu voi acum pe barca. Dar la anu’ nu mai scapati!
  Va pup pe toti 3.

 5. cristi:

  Marius » Dusul functioneaza, doar ca mai avem nevoie de un strat de fibra de sticla. Sper ca in timp ce eu scriu mesajul, Mihai sa se ocupe de asta :)
  Regatta va incepe luni, 20 august.

  Nico » Te asteptam cu drag la anul si luna viitoare la montaj. :) O sa filmam in timpul regattei.

 6. tatal?:

  Sint la Gina si ne uitam la ce scrieti ( cu Jenica bineinteles,vechi lup de mare nu ca voi).Toata lumea va transmite numai bine, sa cistigati, sa aveti vint in vele si prova”n val.Sampania o da nasul tau!!!Pe ei pe mama lor(expresie Jenica dupa ceva rom Havana)

Adauga un comentariu