Sun30thAugust

A doua etapa si locul III pentru Allegro

S-a amanat startul si ne-am hotarat sa plecam mai repede in larg, sa apucam sa facem o baie inainte. A venit sa ne viziteze si Alex ddd care fusese la un tratament in Vama Veche :) Vorbim putin cu el, ne tratam cu o inghetata si il lasam pe tarm.

Asadar, ne balacim din nou siajul lui Allegro :)

dsc09086.JPG

Intr-un final se da startul si plecam bine-bine pe un vant destul de bun, dar una dintre balize nu a fost bine ancorata si plutea in deriva, asa ca se anuleaza cursa… Evident, norocosi cum suntem, la al doilea start vantul s-a slabit :) Complicat cu Allegro pe vant slab, am ramas ultimii. Dezamagire mare… Eu si Cornel, cei doi responsabili cu ridicarea psihicului incepem sa cantam din piesele pe care ni le mai aduceam aminte de cu seara inainte: “Opriti timpul, clipa asta minunata!…”. Mai creste putin si vantul, iar veselia revine pe barca.

dsc09104.JPG

Din fericire, dupa a doua baliza ridicam gennakerul si reusim sa recuperam. Trecem linia de sosire aproape de Maria si Bora.

Cursa a fost destul de scurta, nu am apucat sa ne dezmeticim, asa ca ne trezim de-a binelea dupa ce mai facem o baie remorcati de Allegro.

dsc09116.JPG

Rezultatul: locul III pentru Allegro la clasa ei, dupa Teodora si Maria, 2 zile excelente si multa buna-dispozitie. Ne-am bucurat de organizarea buna a YCR si de atmosfera relaxanta pe care au reusit sa o creeze. Bravo!

dsc09169.JPG

dsc09175.JPG

A doua etapa si locul III pentru Allegro | 10 comentarii

 1. Gama:

  Super, bravo voua! Faceti mereu ceva frumos.

 2. alex:

  Geniale poze cu balaceala de siaj. Mi-a placut in vizita :)

 3. corina:

  Bravoooooo!!! Traiasca Allegro si prietenii lui !!! La mai multe si la mai mare … mare !!! Oameni foarte misto… si poze superbe!!!

 4. oana:

  Multumim mult pentru incurajari :)

 5. kitty:

  felicitari mahhhh….iara medalie!!!! URA

 6. Rodeo:

  Bravo Allegro! Sincere felicitari pentru o cursa frumoasa! Dar ne-ati batut la un singur punct si daca nu se anula primul start de la a treia cursa va suflam medaliile! Atentie pe data viitoare. :)

 7. oana:

  @Rodeo/ Bora
  hehe, nu se stie, cursa de-abia incepuse si noi castigasem amandoua cursele de sambata :) oricum, a fost o placere sa concuram alaturi de voi.
  ne vedem la urmatorul start!

 8. Rodeo:

  Ei, nici eu nu m-am prezentat cum se cuvine! La regata asta am fost pe “Luna”, la altele pe “BM Star”. Oricum, mie incrancenarea unora pe clasamente si medalii mi se pare ridicola caci mi se pare mai importanta competitia si frumusetea manevrei decat hartia de la final. Tocmai de aceea va felicit public, pentru ca sunteti buni, fair-play si relaxati. Dar sa ne confundati cu “Bora”… care sunt baieti simpatici, barca e identica cu “Luna” si mai au in plus si gennacker pe care l-au folosit… si la timp corectat au avut in plus fata de noi 6, 8 si 9 minute! Poate nu ne-ati observat fiindca eram prea in fata! Oricum, inca o data felicitari!

 9. oana:

  Luna. Cum sa nu va stim? Am fost impresionati de skipperul vostru de 15 ani. Bravo! Si noi credem ca yachtingul este mai frumos daca esti relaxat si intre prieteni chiar si intr-o competitie. Data viitoare speram sa ne vedem si pe cheu la povesti, nu numai pe apa.
  Numai bine va dorim!

 10. Mickeyborne:

  If you’ve comprehend multitudes of insurance friends reviews http://www.insuranceforusa.org and peaceful can’t judge, it effect support to manipulate sundry quotes to compare. Depending on where you last and other factors, one retinue could put up a much heartier give out on auto security than the rest.

Adauga un comentariu