Thu12thAugust

N-am inteles nimic.

E greu de povestit cum a fost weekend-ul pe mare. Am participat la doua regatte, nu una de doua zile, asa cum stiam. „Regatta imobiliara”, din care nu am inteles nimic si Regatta Bricul Mircea, care ar fi trebuit sa fie etapa din campionat, dar care, din varii motive, nu a fost. Multe certuri, multa dezorganizare. Prea putine barci, prea multe orgolii, prea rare performantele. Echipaje care folosesc motorul in timpul competitiei si organizatori care nu verifica si nu sanctioneaza, chiar daca sunt solicitati.

Dar noi, ca de obicei, am fost bucurosi pe puntea lui Allegro. L-am avut pe Adrian Mihaita, un profesor perfect. Adrian spune ca n-am fluturat velele prea mult, am folosit rapid gennaker-ul si nu ne-am poticnit la volte. Ne-a invatat tot felul de reglaje si tactici, pe care le vom folosi la Aegean Regatta impotriva lui si prietenilor nostri de pe Luna :) L-am rasplatit si noi cu o baie in siajul lui Allegro, cu motorul pornit (la o viteza de 5-6 noduri) –  numai o minune a facut sa nu ramanem fara costumele de baie. :)

regatta bricul mircea1

regatta bricul mircea2


Partea frumoasa a fost ca am urcat pe Bricul Mircea pentru prima data pentru festivitatea de premiere. Clasamentul nici nu conteaza pentru ca au fost prea putine barci, ca sa aiba relevanta.

bricul mircea1

lacusta imensa


W-endul viitor vom fi din nou la Mangalia pentru Regatta Callatis, care speram sa fie bine organizata, asa cum ne-a obisnuit YCR. Dupa asta, vom lua o gura de aer pentru mai mult de o luna la Regatta Marii Egee si o plimbare printre insulele Greciei.

Echipajul Allegro pentru Aegean Regatta: Mihai, Cornel, Alex Danila si Oana.
Echipajul Luna pentru Aegean Regatta: Mihai Rosu, Adrian Mihaita, Alex si Florin.

Adauga un comentariu