Wed29thAugust

2 intr-o barca. Inapoi, spre casa.

Dupa ce Oana si Dana au luat ferryboat-ul spre Salonic sa ajunga in Romania (vacanta lor s-a terminat), eu si Mihai am pornit spre Constanta, mai intai cu un inceput de furtuna, ca acum sa navigam pe vant slab.

Suntem nevoiti sa pornim motorul destul de des, trebuie sa ajungem in Romania repede pentru ca si concediul nostru se termina. E mai greu acum cand suntem numai noi doi, facem carturi mai des si ne e foame :)
Speram pana la noapte sa ajungem in Dardanele.

2 intr-o barca. Inapoi, spre casa. | 3 comentarii

 1. marius stanciu:

  Ma uitam cu fetele la voi ca ati ramas singuri … si negociam cu ele sa in sa va astept undeva in drum . Slabe sanse din motive financiare . Regret ca nu sunt langa voi pentru ca acum stiu ca va este cel mai greu . Nu stiu daca v-as fi ajutat sau mai rau v-as fi incurcat … va doresc sa va functioneze barca la parametrii optimi si sa aveti vant bun . Fotografiile sunt foarte frumoase .Va doresc multa bafta . Cand estimati ca o sa ajungeti in Romania ? Cand se termina concediul vostru ?

 2. Marius:

  Bravo pentru cursa voastra de anul asta, mie mi-a placut despre voi :) si astept sa ne vedem ca sa aud dezvoltate in povesti, la un vin, :) impresiile de aici. Pana atunci, umblati cu bine, salutati-le pe Dardanele din partea mea si … aveti grija cum treceti strada (la Constanta).

 3. Oana:

  marius stanciu:

  Regret ca nu sunt langa voi pentru ca acum stiu ca va este cel mai greu .

  Marius, ne-am fi bucurat mult sa fii cu noi, ne-ai fi fost de mare ajutor, mai ales in regatta. Un prieten e intotdeauna binevenit. Sunt sigura ca Mihai si Cristi te asteapta cu bratele deschise la anul, la inconjurul Europei. Acum se descurca destul de ok, au un amic silitor cu ei – pilotul automat :)

Adauga un comentariu